Detergent Ecologic Praf Pt. Rufe 1.2kg Sonett

62,60 lei

Lipsă stoc

Pentru 52 de spalari.

Stoc epuizat

SKU: 4007547101029 Categorie: Marca: .

Descriere

Un detergent bio potrivit pentru haine din bumbac, in, canepa, si mixturi de tesaturi. Ingredientul principal al acestui detergent este sapunul vegetal pur.  Spala la temeperaturi cuprinse intre 40 si 95 °C. Nu se recomanda pentru lana, matase, si microfibre. Se poate ulitiza in masina de spalat. 

Dozaj pentru masina de spalat rufe: Puneti detergentul in compartimentul dedicat detergentului al masinii dvs. de spalat. Nu e nevoie de adaugarea de dedurizant.

Compozitie: Sapun derivat din uleiuri vegetale ecologice 30%, silicati si minerale din argila 15 – 30%, carbonat de sodiu 5-15%, zeolit 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, aditivi balsamici din plante din culturi ecologice/salbatice 1%.

Umiditatea prafului: 10-15%.

Caracteristici speciale: Sistemul modular conceput de Sonett cu dozarea separata a celor 3 componente principale dintr-un proces de spalare, si anume: substantele active de spalare (detergentul propriu zis) dedurizantul complexul de substante pentru oxigenare (inalbire). Acest sistem modular permite folosirea optima a fiecarei substante in concordanta cu nivelul de murdarire a rufelor, nivelul duritatii apei, si nivelul dorit de inalbire. Pentru un detergent pe baza de sapun vegetal, un nivel scazut al duritatii apei este obligatoriu pentru rezultate bune. Datorita sistemului modular, putem folosi detergentul chiar si in apa dura, alegand dozarea corespunzatoare a detergentului si a dedurizantului conform indicatiilor de dozare din tabelul de mai sus (de exemplu, daca apa are o duritate mare, atunci conform sistemului modular, vom folosi pentru rufe putin murdare 50ml de detergent si 60ml de dedurizant). 

Biodegradabilitate: Datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid ingredientele in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Date tehnice: Densitate: (20 °C) aprox. 0.70 g / cm³
 valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 10-11. Calitatea Sonett: toate ingredientele active (surfactantii) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabili; nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici; toate produsele Sonett sunt fara enzime; folosim doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica; toate parfumurile provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice; toate produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir. Apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte. Nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, sau cauzator de alergii.

Certificari: EcoControl certifica monitorizarea criteriilor de calitate a produselor Sonett, ca fiind: fara enzime, fara surfactanti, derivati partial sau total din petrochimicale, fara conservanti derivati partial sau total din petrochimicale din sapunuri pure din uleiuri vegetale ecologice cu uleiuri esentiale ecologice. Energia si incalzirea in fabrica Sonett este din surse 100% regenerabile. Eco Garantie certifica faptul ca: materiile prime provin din culturi ecologice produsele nu contin organisme modificate genetic si nici enzime produsele sunt biodegradabile. Aceasta certificare inseamna ca produsele Sonett: nu contin ingrediente de origine animala (exceptie 3 produse pentru pete care contin extract din bila de bovine), nu sunt testate pe animale. Sonett respecta cel mai inalt standard in privinta emisiei de CO2, avand printre cele mai scazute emisii din industrie.

Fabricat in Germania.

1.2kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detergent Ecologic Praf Pt. Rufe 1.2kg Sonett

Detergent Ecologic Praf Pt. Rufe 1.2kg Sonett

62,60 lei

Stoc epuizat