Seminte de Floarea Soarelui Organice, 250 g

9,70 lei

Lipsă stoc

Seminte de Floarea Soarelui Organice, 250 g

Stoc epuizat

SKU: 506030880866 Categorie: Marca: .

Descriere

Din punct de vedere nutritional  semintele de floarea-soarelui au un continut ridicat de acid linoleic, care este un acid gras esential. Acizii grasi esentiali sunt compusi sursa de omega-6 si omega-3. Acestia sunt esen?iali pentru noi, intrucat corpul uman nu are un mecanism sintetic pentru a le face, deoarece corpul uman nu are enzimele necesare pentru a introduce o legatura dubla la pozitia omega-3 sau pozitia Omega-6.

 

Acestea sunt, de asemenea, bogate în fibre, proteine, vitamina E, vitamine B. Mai mult, ele sunt bogate în fitosteroli, care poat scadea nivelul colesterolului. Seminte de floarea-soarelui sunt, de asemenea, o buna sursa de calorii. Seminte de floarea-soarelui contin, de asemenea, magneziu, fier, fosfor, zinc si seleniu. Seleniul este fundamental pentru bunastarea umana. O mâna seminte de floarea-soarelui poate oferi 90% din aportul nostru zilnic recomandat de vitamina E si 32% din valoarea zilnica de magneziu. Ele au un nivel scazut de grasimi saturate.

 

Seminte de floarea-soarelui sunt mult mai frecvent consumate ca o gustare sanatoasa. Semintele pot fi vândute sub forma de seminte în coaja sau ca miez. Semintele pot fi, de asemenea, incoltite si consumate in salate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Seminte De Floarea Soarelui Organice, 250 G

Seminte de Floarea Soarelui Organice, 250 g

9,70 lei

Stoc epuizat