Seminte de Canepa Intregi Organice Crude, 250 g

13,60 lei

Lipsă stoc

Seminte de Canepa Intregi Organice Crude, 250 g

Stoc epuizat

SKU: 5060308822143 Categorie: Marca: .

Descriere

Cânepa creste aproape peste tot pe aceasta planeta. Semintele de Canepa sunt de natura organica, deoarece nu au nevoie de îngrasaminte, produse chimice, si pesticide. Semintele de cânepa sunt alimente sanatoase, deoarece sunt  foarte bogate in substante nutritive cum ar fi acizii grasi omega, aminoacizi si minerale. Aproximativ 35 % din continutul acestora reprezinta uleiul de cânepa. Uleiul din seminte de cânepa contine 80% acizi grasi esentiali (AGE), acid linoleic (AL, 50-70%), acid alfa-linolenic (ALA, 15-25%) si Gamma-Linolenic_acid (GLA, 1-6). Ambele proteine ??complete si uleiurile esentiale cuprinse în semintele de cânepa sunt în raporturile ideale pentru nutritia umana. 65% din continutul de proteine ??este în forma de edestina globulina, astfel încât poate fi utilizat efectiv de catre organism în stare bruta. Alte beneficii ale ulei din seminte de cânepa includ efectele sale asupra pielii si a parului, hranindule pe amandoua la nivel celular.

 

Semintele de Canepa pot fi consumate crude, amestecate in mancare, transformate în lapte, preparate ca ceai sau utilizate în salate si sucuri / smoothies. Cinematografele chinez esti vind chiar seminte prajite de cânepa. Frunzele proaspete poate fi, de asemenea, consumate in salate.

 

Este de preferat sa pastram Semintele de Canepa in borcane de culoare inchisa sau la intuneric.În plus, nu este recomandat  sa se utilizeze uleiul de canepa pentru a praji, deoarece grasimile nesaturate poate fi o problema la temperaturi ridicate.Din punct de vedere nutritional uleiul presat la rece canepa este mai bun decat uleiul de masline, prin urmare, putem folosi ulei de canepa pentru salate, smoothies si in alte utilizari fara prajire. Gatirea oricarui  ulei  ii reduce valoarea nutritiva si poate converti acizi grasi benefici in substante mai putin benigne.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Seminte De Canepa Intregi Organice Crude, 250 G

Seminte de Canepa Intregi Organice Crude, 250 g

13,60 lei

Stoc epuizat