Descriere
Cânepa creste aproape peste tot pe aceasta planeta. Semintele de Canepa sunt de natura organica, deoarece nu au nevoie de îngrasaminte, produse chimice, si pesticide. Semintele de cânepa sunt alimente sanatoase, deoarece sunt foarte bogate in substante nutritive cum ar fi acizii graai omega, aminoacizi si minerale. Aproximativ 35 % din continutul acestora reprezinta uleiul de cânepa. Uleiul din seminte de cânepa contine 80% acizi grasi esentiali (AGE), acid linoleic (AL, 50-70%), acid alfa-linolenic (ALA, 15-25%) si Gamma-Linolenic_acid (GLA, 1-6). Ambele proteine ??complete si uleiurile esentiale cuprinse în semintele de cânepa sunt în raporturile ideale pentru nutritia umana. 65% din continutul de proteine ??este în forma de edestina globulina, astfel încât poate fi utilizat efectiv de catre organism în stare bruta. Alte beneficii ale ulei din seminte de cânepa includ efectele sale asupra pielii si a parului, hranindule pe amandoua la nivel celular.
Semintele de Canepa pot fi consumate crude, amestecate in mancare, transformate în lapte, preparate ca ceai sau utilizate în salate si sucuri / smoothies. Cinematografele chinez esti vind chiar seminte prajite de cânep?. Frunzele proaspete poate fi, de asemenea, consumate in salate.
Este de preferat sa pastram Semintele de Canepa in borcane de culoare inchisa sau la intuneric.În plus, nu este recomandat s? se utilizeze uleiul de canepa pentru a pr?ji, deoarece gr?simile nesaturate poate fi o problem? la temperaturi ridicate.Din punct de vedere nutri?ional uleiul presat la rece canepa este mai bun decat uleiul de m?sline, prin urmare, putem folosi ulei de canepa pentru salate, smoothies ?i in alte utiliz?ri fara pr?jire. G?tirea oricarui ulei ii reduce valoarea nutritiv? ?i poate converti acizi grasi benefici in substan?e mai putin benigne.
Nu există recenzii până acum.