Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 ml

29,20 lei

Lipsă stoc

Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 ml

Stoc epuizat

SKU: 5021554988199 Categorie: Marca: .

Descriere

Acest otet balsamic organic este produs de catre familia Mengazzoli in Modena, folosind un proces traditional vechi de cateva secole. Acest proces implica selectarea riguroasa a celor mai buni struguri organici Trebbiano, fierberea la foc foarte mic a sucului de struguri pentru a le concentra aroma, combinarea acestuia cu cel mai bun otet de vin al familiei, apoi invechirea acestei combinatii in butoaie de lemn. 

 

Exista o rivalitate prietenoasa intre diferiti producator in legatura cu lemnul folosit la butoaiele de invechire a otetului balsamic. Unii prefera ciresul, altii dudul sau castanul, dar familia Mengazzoli prefera aroma subtila a stejarului si a zadei. 

 

Chiar daca majoritatea oteturilor balsamice au caramel la ingrediente, din acest otet el lipseste cu desavarsire. Caramelul este o metoda rapida si ieftina de imbunatatire a gustului dulce, culorii si densitatii unui otet, iar Clearspring rezolva aceste lucruri prin invechirea naturala. 

 

Puteti folosi otetul balsamic organic de la Clearspring pentru a adauga savoare sosurilor, marinadelor, dip-urilor pe care le pregatiti acasa. 

 

Ingrediente: otet din vin organic, must concentrat organic din struguri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 Ml

Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 ml

29,20 lei

Stoc epuizat