Lufa lung pentru baie (min. 37 cm, cu manere)

35,70 lei

Lipsă stoc

Buretele natural stimuleaza circulatia sangelui si are un efect termic de deschidere a porilor. Dimensiune loofah: minim 37 cm. Cu 2 manere, pentru a putea fi folosit pentru spalat pe spate.

Stoc epuizat

Descriere

Loofah este o specie de castravete cu un aspect neobisnuit care e comestibil atunci cand e crud si poate fi intrebuintat ca burete atunci cand este pe deplin copt. Planta este cultivata, uscata si finisata cu grija la o ferma din Braila. Fructele de loofah sunt uscate natural apoi depilate.

Fibrele naturale sunt ideale pentru ingrijirea pielii si pentru a va asigura un masaj placut, cu efect exfoliant. Buretele natural stimuleaza circulatia sangelui si are un efect termic de deschidere a porilor. Pielea ramane proaspata, ferma, catifelata.

Buretele natural este bun  atat pentru periaj umed, cat si uscat.

Pentru o intretinere optima a buretelui natural se recomanda clatirea regulata cu apa curata sau daca este cazul buretele poate fi curatat in masina de spalat, la 60°.
Durabilitatea buretelui natural este considerabil mai mare decat cea a buretelui sintetic. In cazul in care sunt spalati dupa fiecare folosire si apoi uscati, buretii loofah  pot fi folositi ani de zile.

Produs in Romania.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lufa Lung Pentru Baie (min. 37 Cm, Cu Manere)

Lufa lung pentru baie (min. 37 cm, cu manere)

35,70 lei

Stoc epuizat