Gelifiant Fara Gluten Bio, 22g, Biovegan

9,80 lei

Gelifiant Fara Gluten Bio, 22g, Biovegan

În stoc - îl poţi avea Joi, 1 decembrie

Comandă-l! Astăzi s-au mai uitat la el 11 pers.

Comandă rapid pe:


Livrare in maximum 1-2 zile lucrătoare!
Plată: la livrare ramburs sau cu card bancar!
Livrare Gratuită pentru comenzi peste 250 RON!
SKU: 4005394284179 Categorii: , Marca: .

Descriere

Ingrediente:

Amidon de cartofi*, făină arorut*, agent de gelificare ( agar-agar*, pectină). *provin din agricultura ecologica

Gelifiantul nu conține conservanți și de aceea nu are efect asupra termenului de valabilitate. Utilizarea zahărului (conserva și leaga apa), fructele impecabile, curatenia preparatului și borcanele/ capacele pot prelungi durata de conservare. Adăugarea de ingrediente  nefierte va scurta durata de conservare. Prin urmare, se toarnă masa de fructe în borcane mai mici. Păstrați borcanele  deschise într-un loc răcoros. Jeleu se poate tulbura.

Mod de preparare: pentru o proba de gelifiant se pune o farfurie in frigider.

Pentru 1kg de fructe taiate sau 600ml suc bio rece se toarna continutul plicului si se amesteca.

Se adauga 4 linguri(35-40ml) de suc de lamaie ecologic sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid se va calcula ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Se pune la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute. Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere se amesteca continutul.

 

Valori nutritive:

kj: 866
kcal: 205
grasimi: <0.1g
acizi grasi saturati: <0.1g
glucide: 50g
zaharuri: 2.5g
fibre: 8.3g
proteine: <0.5g
sare: 0.3g
* – doza zilnica recomandata
 Poate contine urme de :migdale, mustar, soia.
Tara de origine Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gelifiant Fara Gluten Bio, 22g, Biovegan

Gelifiant Fara Gluten Bio, 22g, Biovegan

9,80 lei

În stoc - îl poţi avea Joi, 1 decembrie

Comandă-l! Astăzi s-au mai uitat la el 8 pers.

Comandă rapid pe: