Descriere
Acest produs nu este aromatizat. (Clasificare BNN: 0)
Caracteristică specială Speltul are un gust aromat, de nucă și poate fi folosit la coacere precum grâul. În Spielberger Mühle, bobul este măcinat în mai mulți pași în această făină integrală fină, care conține toate componentele valoroase ale bobului.
Pregătire Utilizați făină integrală de spelt pentru toate produsele de patiserie sănătoase, cum ar fi pâine și chifle, prăjituri consistente sau quiches.
Reteta recomandata: pâine integrală de spelt Ingrediente: 500 g făină de spelt integrală, 10 g sare, 10 g drojdie proaspătă, 350 ml apă (călduță) Se lasă să crească timp de 60 de minute. Apoi frământați din nou, formați o pâine alungită și puneți-o într-o tigaie unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald încă 30-45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 220 ° C. Periați pâinea cu puțină apă și coaceți-o pe raftul din mijloc timp de aproximativ 45 de minute.
Alergeni: Boabele care conțin gluten conțin spelta
Energie kJ / kcal 1491 kJ / 353 kcal; grăsime 2,6 g din care acizi grași saturați 0,2 g; carbohidrați 64,0 g din care zahăr 1,7 g ; proteine 14,2 g; sare 0,008 g
Origine Germania
Nu există recenzii până acum.