Alune de Padure Organice, 250 g

34,30 lei

Lipsă stoc

Alune de Padure Organice, 250 g

Stoc epuizat

SKU: 5060308820453 Categorie: Marca: .

Descriere

Alunele de padure ocupa un loc important in randul  tipurilor de nuci / alune in ceea ce priveste nutritia si sanatatea datorita compozitiei speciale de grasimi (in principal acid oleic), proteine, carbohidrati, vitamine (vitamina E), minerale, fibre, fitosterol (beta-cytosterol ) si fenoli antioxidanti. Proprietatile nutritive si senzoriale de alunelor  fac din acestea un aliment unic si ideal pentru produse alimentare. Alunele sunt o sursa buna de energie cu un continut de grasimi de 60,5%.

 

Alune sunt cea mai buna sursa de vitamina E cunoscuta, care este esentiala pentru sanatatea muschilor inimii  si  precum si a altor muschi din corp. De asemenea, aceasta este necesara pentru functionarea normala a sistemului de reproducere. Vitamina E previne dezintegrarea celulelor rosii din sânge, astfel serveste ca o protectie împotriva deficientei de sânge care se numeste anemie. Un alt beneficiu al vitaminei E, care se gaseste in alune, este de a preveni factorii care pregatesc baza pentru cancer. În cazul în care cancerul este deja format in corp, atunci aceasta lupta pentru a dezamorsa celulele daunatoare. Beta-sitosterol, care se gaseste din abundenta în alune, este un mijloc important de scadere a colesterolului si de prevenire a bolilor.

 

Consumul de alune este foarte important pentru o viata sanatoasa. Mancand doar 25 gr alune / zi poate fi o modalitate foarte bun? de protec?ie împotriva multor boli. Conform rezultatelor unor cercet?ri, persoanele care consuma alune sau ulei de alune, au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unui atac de cord în compara?ie cu cei care nu consuma alune

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alune De Padure Organice, 250 G

Alune de Padure Organice, 250 g

34,30 lei

Stoc epuizat