Agent de Fermentare Pentru Copt Bio, 20g, Biovegan

4,68 lei

-10% Off

Agent de Fermentare Pentru Copt Bio, 20g, Biovegan

În stoc - îl poţi avea Sâm, 30 martie

Comandă-l! Astăzi s-au mai uitat la el 20 pers.

Comandă rapid pe:


Livrare in maximum 1-2 zile lucrătoare!
Plată: la livrare ramburs sau cu card bancar!
Livrare Gratuită pentru comenzi peste 250 RON!
SKU: 4005394141021 Categorii: , Marca: .

Descriere

Ingrediente:

amidon de porumb*, cultura starter. *provin din agricultura ecologica

Cu fermentul pentru copt puteti coace fără drojdie painea dumneavoastră vegana  şi veţi obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat.

Mod de preparare :  1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta.

Recomandare: cel mai bine se potriveşte făina de grau sau cea de alac (nu folosiţi secara).

1. Intr-un recipient mai inalt si ingust puneţi 350 ml apa calduta si turnati continutul unui plic în timp ce amestecati cu telul. Apoi adăugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecaţi bine, iar la urma presarati putina faina integrala deasupra. Acoperiţi bine recipientul  si înveliti-l cu prosoape într-o punga de plastic (efect termic), iar apoi asezati-l într-un loc constant de cald la o temperatură de 30 – 35 °C timp de aprox. 12 ore.

2. Adaugati inca 150 ml apa calduta in compozitie, apoi amestecaţi 150 g faina integrala si presarati iar faina si deasupra. Acoperiţi din nou, împachetaţi bine si lasati compoziţia într-un loc cald (30 – 35 °C) timp de aprox. 5 -8 ore.

Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate  mai mult din volumul sau.

3. În continuare adaugati 100 g faina integrala si o linurita de sare de mare şi amestecati bine, apoi asezati compoziţia intr-o tava unsa în prealabil si tapetata cu faina. Acoperiţi din nou, împachetaţi bine si lasaţi la dospit într-un loc cu temperatură constanta  (30 – 35 °C) timp de 2 ore.

4. Apoi puneti painea în cuptorul preincalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt.

5. Rasturnaţi painea din forma pe un gratar pentru a se răci. Este importanta respectarea strictă a instrucţiunilor referitoare la timp şi temperatură.

Sfatul lui Käthe:

In faza a 3-a adaugati niste seminţe de floarea soarelui si/sau de dovleac, sau condimente pentru paine.

Valori nutritive:

kj: 1634
kcal: 385
grasimi: 0.5
acizi grasi saturati: <0.5
glucide: 94.5
zaharuri: 0.4
fibre: <0.1
proteine: 0.4
sare: 0.03
Tara de origine Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Agent De Fermentare Pentru Copt Bio, 20g, Biovegan

Agent de Fermentare Pentru Copt Bio, 20g, Biovegan

4,68 lei

În stoc - îl poţi avea Sâm, 30 martie

Comandă-l! Astăzi s-au mai uitat la el 18 pers.

Comandă rapid pe: