Descriere
Miezul de cacao se obtine din boabele de cacao prin curatarea si spargerea lor. Boabele noastre de cacao Obio provin din zonele muntoase din Peru. Inainte de a face miez de cacao, boabele de cacao sunt usor fermentate pentru a obtine o aroma si un gust mai bun. Contin magneziu, sulf si antioxidanti, inhibitori ai enzimei de monoaminooxidaza, feniletilamina si anandamida. Toate acestea sunt benefice pentru a avea o inima sanatoasa, pentru a scapa de stres si a avea o stare de spirit mai buna.
Ingrediente: 100% boabe de cacao*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2529Kj/ 612.9Kcal
Grasimi: 55.2g din care saturate 34.2g
Carbohidrati: 8.04g din care zaharuri 1.7g
Proteine: 13.61g
Fibre: 14.8g
Saruri: 23mg
Produs certificat ecologic
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, departe de razele soarelui.
Origine: Peru
Gramaj: 125g