Ulei de Pepene 100 ml

Ulei de Pepene 100 ml


16,00 RON cu TVA

EL-M1368

Producator
Mayam

Cos  

(gol)

Uleiul de pepene este apreciat pentru conţinutul bogat în acizi graşi esenţiali mono- şi polinesaturaţi (vitamina F, omega-6, omega-9), participă la reconstituirea lipidelor epidermice, conferă pielii elasticitate, protecţie şi hidratare, are efect de echilibrare asupra secreţiei de sebum.

Un ulei fin, uşor, non-gras, plăcut senzorial, ce reprezintă o alegere bună pentru îngrijirea oricărui tip de piele, inclusiv cea sensibilă şi delicată.

Metoda de obţinere: prin presare urmată de rafinare, din seminţe uscate la soare

Zona geografică de provenienţă: Africa de vest

Prezentare: lichid uleios limpede, vâscozitate redusă, culoare gălbuie, miros fin caracteristic

Pe piele: absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic

Ingrediente (INCI): citrullus vulgaris seed oil

Proprietăţile uleiului din semințe de pepene

  • contribuie la echilibrarea secreţiei de sebum
  • contribuie la echilibrul hidrolipidic al pielii
  • restructurant
  • favorizează regenerarea cutanată
  • ajută la menţinerea integrităţii peretelui celular
  • hidratant intens
  • nutritiv
  • penetrant, uscat
  • oferă o senzaţie plăcută pe piele

La ce vă poate ajuta

  • este potrivit pentru orice tip de ten
  • recomandat în special pentru ten mixt sau gras
  • ten matur, îmbătrânit
  • ten lipsit de luminozitate
  • îngrijirea zonei delicate în jurul ochilor
  • prevenirea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • menţinerea elasticităţii pielii
  • uleiuri de masaj şi alte aplicaţii pentru copii
  • uleiuri şi seruri faciale

Cum se folosește în cosmetică

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, sau inclus ca ingredient în preparate cosmetice
  • creme, loţiuni şi alte preparate hidratante pentru orice tip de ten
  • creme de zi sau de noapte pentru ten mixt/gras
  • creme, loţiuni, demachiante pentru ten gras cu tendinţe acneice
  • seruri şi creme de frumuseţe potrivite oricărui tip de ten
  • uleiuri de masaj facial, aplicaţii pe gât şi decolteu
  • preparate cu proprietăţi elasticizante, restructurante
  • în unturi de corp şi alte creme bogate, pentru a ameliora senzaţia de gras pe piele
  • demachiante pentru orice tip de ten, în special mixt sau gras
  • preparate pentru îngriirea pielii delicate a copiilor, ulei de masaj pentru bebeluşi

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.