Ulei de Smochin de Barbaria Mayam, 50 ml

Ulei de Smochin de Barbaria Mayam, 50 ml

Este un ulei exotic cu proprietăți de regenerare, nutritive și antiîmbătrânire, folosit în special pentru îngrijirea tenului matur, a pielii lipsite de elasticitate și tonus sau în cadrul tratamentelor anti-aging.

Mai multe detalii


16,60 RON cu TVA

EL-M-1238

Producator
Mayam

Cos  

(gol)

Smochinul de Barbaria produce primăvara flori galbene impresionante, în urma cărora se formează fructele cărnoase comestibile, de un portocaliu-roşiatic intens. Florile conţin o serie de elemente nutritive, fitosteroli şi compuşi liposolubili care trec prin macerare în uleiul de bază.

A nu se confunda acest ulei macerat cu uleiul presat din semniţele fructului, care este un ulei rar şi foarte scump.

Alte denumiri: nopal, fig indian, cactus indian, fig de barbaria, figuier de barbarie, opuntia tuna

Metoda de obţinere: prin macerarea florilor uscate în ulei de floarea soarelui rafinat

Zona geaografică de provenienţă: Tunisia (pentru smochin) şi Franţa (pentru uleiul de bază)

Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare gălbuie, miros vegetal caracteristic

Compuși principali: acizi graşi esenţiali polinesaturaţi: acid linoleic, acizi graşi mononesaturaţi: acid oleic (omega-9), acizi graşi saturaţi: acid palmitic şi stearic, trigliceride, fosfolipide, carotenoide, tocoferoli, fitosteroli

Pe piele: se absoarbe mai lent, senzaţie nu foarte grasă

Ingrediente (INCI): heliantus annus seed oil, opuntia ficus-indica flower extract

Proprietăţile uleiului de smochin

  • antirid, anti-age
  • regenerator
  • restructurant cutanat
  • sporește fermitatea și elasticitatea pielii
  • nutritiv, emolient
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii

La ce vă poate ajuta

  • ten ridat cu riduri fine sau chiar mai adânci
  • piele uscată, deshidratată
  • ten matur
  • piele îmbătrânită
  • piele lipsită de elasticitate
  • piele lipsită de tonus și fermitate
  • piele crăpată sau afectată în urma rănilor

Cum se folosește uleiul de smochin

  • aplicat pur ca atare sau inclus ca şi ingredient în diverse preparate cosmetice pentru ten, gât, decolteu
  • creme de zi sau de noapte pentru tenul uscat, deshidratat
  • serumuri şi creme de noapte pentru tenul matur, ridat
  • creme şi loţiuni pentru pielea lipsită de elesaticitate şi fermitate
  • serumuri şi creme antirid
  • serumuri, creme şi loţiuni pentru conturul ochilor
  • preparate pentru îngrijirea bustului

Păstrare: în loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranţă: uz cosmetic

Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.