Ulei din seminte de Rodie BIO Mayam

Ulei din seminte de Rodie BIO Mayam

Este folosit pentru a vindeca, proteja si hidrata pielea uscata, crapata, matura sau iritata. Reface elasticitatea pielii. Eficientin eczeme si alte probleme de piele. Contine niveluri ridicate de antioxidanti care luptaimpotriva radicalilor liberi siimbatranirii pielii. - 10 ml

Mai multe detalii


11,70 RON cu TVA

EL-M-1067

Producator
Mayam

Cos  

(gol)

Originar în Asia, cultivat în Europa întâi în zona Granada a Spaniei, rodia sau mărul de granat, este un arbore cu înălţimea de 5-8 metri, are fructe rotunde cu o coajă tare de un roşu aprins. În interior se găsesc seminţele grupate ca nişte mici ciorchini, separate în compartimente de membrane.
Rodia a fost utilizată încă din antichitate, scrierile egiptene relatează utilizarea fructului şi extraselor în scopuri medicinale.

Este un ulei scump, trebuie luat în consideraţie că peste 200 de kilograme de rodii proaspete sunt necesare pentru a produce doar o jumătate de kilogram de ulei din seminţe.

Uleiul din seminţe de rodie este extrem de bogat şi hrănitor, ce se remarcă prin beneficiile sale cosmetice şi terapeutice. 

Metoda de obtinere: prin presare la rece din seminţele fructului

Zona geografică de provenienţă: Turcia

Prezentare: lichid clar galben, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Componenţi principali: acizi graşi: punicic (omega-5), stearic, icosanoic, linoleic, linolenic, oleic, palmitic, polifenoli, tanini, fitosteroli, vitamine

 

Proprietăţi

  • antiage
  • antioxidant
  • hidratant în profunzime
  • echilibrant
  • reparator
  • restructurant, regenerant
  • tonifiant
  • stimulează proliferarea keratinocitelor
  • reface elasticitatea pielii

Recomandări

  • prevenirea îmbătânirii pielii
  • protejarea şi hidratarea pielii uscate sau mature
  • calmarea pielii afectate de factori externi, roşeaţă
  • îngrijirea pielii dispuse la iritaţii
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • regenerarea epidermei
  • compoziţii pentru fermitatea şi densitatea pielii
  • compoziţii reparatoare pentru orice tip de piele
  • compoziţii antiage pentru orice tip de piele

  • se aplică pe piele doar diluat în uleiuri sau compoziţii cosmetice în dozaj regular de 1 - 10%
  • se poate înclude şi într-o cremă deja preparată sau într-o bază de cremă. Se încorporează la rece, la finalul preparării compoziţiei
  • ca ingredient în serumuri şi creme antiage
  • ca ingredient în compoziţii pentru tratarea primelor riduri
  • ca ingredient în compoziţii aplicate în zona conturului ochilor
  • inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii sensibile, reactive, iritate
  • inclus în preparate cu aplicare după expunerea la soare sau după epilare, bărbierit

  • combinat cu gel de aloe vera pentru contur de ochi
  • inclus în uleiul de gălbenele pentru îngrijirea pielii sensibile
  • combinat cu ulei de primulă şi squalane pentru un serum nobil antiage
  • alături de uleiul de coacăze negre şi vitamina A într-o cremă de noapte regenerantă
  • inclus în ulei de rosa mosqueta şi ulei esenţial de geraniu pentru un ulei facial radiant de ten matur

Păstrare:

  • fiind un ulei puţin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungeşte până la 12 luni

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!





Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: