Ulei de Zmeura BIO din seminte, Mayam, 10 ml

Ulei de Zmeura BIO din seminte, Mayam, 10 ml

10 ml 

Uleiul din seminţe de zmeură previne îmbătrânirea pielii, cicatrizant, antiiflamator, regenerant al pielii afectate de eczeme. Utilizat inclusiv în compoziţii pentru protecţia celulară înainte de expunerea la soare.

Mai multe detalii


14,60 RON cu TVA

EL-M-1298

Producator
Mayam

Cos  

(gol)
INCI

rubus idaeus seed oil***

*** Produs conform cu standardele organice, certificat la furnizor.

Un ulei bogat in vitamina E, carotenoide şi în elemente benefice pentru pielea afectată de eczeme şi mâncărimi, previne îmbătrânirea pielii, restabileşte tonusul pielii şi-i conferă un aspect radiant. Remarcat pentru proprietăţile antiradicalare şi antioxidante, este recomandat inclusiv în compoziţiile care pregătesc pielea pentru bronzaj sau repară pielea afectată de soare.

Cu toate că oficial un FPS nu este determinat pentru acest ulei, este recunoscut şi utilizat pentru capacitatea de a absorbi o parte din radiaţiile UV îşi aduce astfel aportul protector unei compoziţii de protecţie solară.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Chile

CALITATE: produs cosmetic natural conform cu standardele organice, certificat la furnizor

Prezentare: lichid clar, culoare portocalie, vâscozitate medie, miros caracteristic ierbos uşor fructat

Proprietăţi

  • antioxidant
  • antirid
  • reparator
  • cicatrizant
  • calmant
  • restructurant
  • tonifiant
  • hrănitor
  • protector UV
  • se absoarbe uşor în piele

Recomandări

  • compoziţii de protecţie solară
  • compoziţii aplicate după soare
  • pentru riduri preventiv
  • creme şi loţiuni antiage
  • eczeme, roşeaţă, piele deteriorată
  • îngrijirea pielii sensibile
  • îngrijirea pielii afectate de soare
  • aplicat de obicei combinat cu alte uleiuri şi ingrediente vegetale, în procent regular de 5-20%
  • ca ingredient în cremele şi uleiurile faciale antiage
  • ca ingredient în compoziţiile pentru îngrijirea tenului matur
  • ca ingredient în compoziţiile pentru îngrijirea pielii delicate, sensibile
  • ca ingredient în uleiuri, creme sau loţiuni de plajă
  • inclus în compoziţii pentru îngrijirea pielii afectate sau deteriorate
  • ca ingredient în creme pentru conturul ochilor

  • alături de uleiul esenţial de muşeţel roman pentru pielea sensibilă
  • alături de ulei esenţial din lemn de trandafir pentru zona ochilor
  • alături de uleiul de gălbenele pentru efect reparator al pielii
  • alături de uleiul de jojoba şi uleiul esenţial de cistus pentru cicatrici de la acnee
  • alături de uleiul de morcov şi uleiul de susan pentru ulei de plaja
  • alături de uleiul de cătină într-o bază vegetală pentru protecţie celulară
  • inclus în gel de aloe vera pentru acţiune calmantă şi revitalizantă

Păstrare:

  • fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii. Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

Date de siguranţă:

  • non-toxic extern, non -iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!



Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: