Ulei de Orez Mayam, 100 ml

Ulei de Orez Mayam, 100 ml

Cu o compoziţie interesantă ce îmbină fitosteroli, orizanol şi acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, apreciat și pentru textura sa uscată. Se absoarbe ușor în piele. 

Mai multe detalii


10,50 RON cu TVA

EL-M-1192


Anuntati-ma cand este disponibil

Producator
Mayam

Cos  

(gol)

Un ulei cu o compoziţie interesantă, îmbină fitosterolii şi carotenoidele cu orizanolul şi acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii în special pielii mature, îmbătrânite sau devitalizate.

Este un ulei antioxidant prin excepţie, regenerant şi penetrează foarte bine pielea.

Zona geografică de provenienţă: India

Metoda de obţinereprin presare din învelişul bobului proaspăt de orez, urmat de rafinare pentru deceruire şi dezodorizare

Prezentare: lichid uleios clar, culoare gălbuie, miros uşor vegetal

Pe piele: absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic

Ingrediente (INCI): oryza sativa bran oil

Proprietăţile uleiului de orez

  • antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol)
  • previne îmbătrânirea pielii, reduce uşor petele de vârstă (acid ferulic)
  • anticearcăn
  • circulator, activează microcirculaţia
  • restructurant
  • protejează împotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV)
  • antiîmbătrânire, antiradicalar
  • bun penetrant, nu lasă senzaţie grasă pe piele

La ce vă poate ajuta

  • potrivit pentru orice tip de ten
  • ten matur
  • ten devitalizat, îmbătrânit
  • ten asfixic, tern
  • ten afectat de roşeaţă, cuperoză
  • piele iritată
  • contur de ochi
  • cearcăne, ochi umflaţi

Cum se folosește în cosmetică

  • aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată şi încă uşor umedă
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau diverse extracte în funcţie de necesităţile pielii
  • pentru formularea cremelor fluide sau a serumurilor pentru contur de ochi
  • ca ingredient în cremele antiage
  • ca ingredient în cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, tern
  • ca ingredient în loţiuni şi creme de corp
  • ca ingredient în creme pentru pielea iritată, fragilă
  • pentru formularea cremelor anticuperozice

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: