Weleda Baby Crema cu galbenele bio pentru zona scutecului

Weleda Baby Crema cu galbenele bio pentru zona scutecului

Calmeaza iritatiile si pielea sensibila - 75ml

Mai multe detalii


39,90 RON cu TVA

MB-W30

Producator
Weleda

Cos  

(gol)

Dacă pielea bebeluşului tău este roşie şi sensibilă şi prezintă răni, Crema de gălbenele pentru zona scutecului o va linişti datorită oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală. Rănile din zona scutecului pot provocate şi de apariţia dinţilor. 
 
Cum acţionează: Lanolina, ceara de albine şi mai ales zincul din Crema de gălbenele pentru zona scutecului formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la următorul schimb de scutec!
 
Mod de aplicare: La schimbatul scutecului poţi curăţa funduleţul bebeluşului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puţin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea din plin Cremă de gălbenele pentru zona scutecului masând să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între funduleţul iritat şi umezeală. Dacă iritaţia este foarte roşie sau dureroasă, se recomandă să utilizaţi Crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului. După ce s-a calmat, se poate reveni la Crema de corp cu gălbenele pentru îngrijirea zilnică a funduleţului.
 
Indicată pentru: bebeluşi când au funduleţul roşu, dureros şi sensibil sau dacă au o iritaţie cauzată de apariţia dinţilor.

Ingrediente

Ce conţine Crema de gălbenele pentru zona scutecului? - Extract de gălbenele pentru curăţarea şi vindecarea pielii bebeluşului; - Extract de muşeţel pentru a catifela şi linişti pielea; - 12% Oxid de zinc pentru a proteja pielea sensibilă de umezeală (de ex. de un scaun acid); - Ulei de migdale pentru a proteja şi hrăni pielea; - Ulei de susan (organic) pentru a proteja şi hrăni pielea; - Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului fără a înfunda porii, pentru a da consistenţă produsului şi pentru proprietăţile sale emulsoare (combină elementele de apă şi ulei din produs); - Lanolină pentru protejarea intensivă a pielii sensibile; - Hectorit pentru proprietăţile sale de curăţare şi degresare şi pentru a da consistenţă produsului; - Apa pentru diluare; - Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier şi glicerină vegetală; acţionează ca emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs). Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, salvie şi ylang-ylang, pentru a parfuma şi conserva produsele.

De la Comment
2012-03-21 florin .... o crema foarte buna
isi merita toti banii
de la a doua aplicare funduletul bebelusei mele nu mai era rosu
2011-12-30 Andreea .... Olivia, o sugestie: pe una din mostre am gasit (dupa lista ingredientelor) ca aceasta crema contine 12% oxid de zinc. Poate merita sa mentionezi si la descrierea de pe site, stiu ca sunt multe mamici care se ghideaza dupa asta.
Hugs,
Andreea

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: