Ulei din germeni de Grau, extras la rece, 50 ml Mayam

Ulei din germeni de Grau, extras la rece, 50 ml Mayam

Se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Promoveaza formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, atenueaza cicatricile si vergeturile, recomandat si pentru masajul sanilor.

Mai multe detalii


17,00 RON cu TVA

EL-M-1117

Producator
Mayam

Cos  

(gol)
Ingrediente

Ulei din germeni de grâu (triticum vulgare germ oil)

Uleiul extras din germenii de grâu se remarcă datorită proprietăţilor de tonifiere şi regenerare. Foarte bogat în vitamina E şi un puternic antioxidant, are o acţiune recunoscută de antiîmbătrânire şi protejează pielea de radicalii liberi.

Are un conţinut ridicat de carotenoide, care îl face excelent pentru pregătirea pielii îninte de expunerea la soare, îmbunătăţeşte starea generală a pielii, restructurează ţesutul conjunctiv.

Metoda de obtinere:  prin extragere la rece din germenii bobului de grâu

Zona geografică de provenienţă: Germania

Prezentare: lichid de culoare maronie, miros caracteristic

Poate prezenta sedimente şi aglomerări uşoare în mod natural.

Componenţi principali: vitamine A, D, E, B1, B2, B3, B6, F, proteine, minerale, acizi graşi esenţiali: linoleic, oleic, palmitic

Recomandări

  • pielea îmbătrînită prematur
  • ten mat, cenuşiu
  • cuperoză
  • favorizează eliminarea celulelor moartea de pe suprafaţa epidermei
  • pielea iritată după ras, epilat sau expunerea la soare
  • prevenţia şi tratatea zonelor uscate şi solzoase, a degerăturilor şi crăpăturilor
  • pielea uscată, devitalizată
  • atenuarea cicatricilor
  • prevenirea şi atenuarea vergeturilor
  • calmarea arsurilor uşoare
  • circulaţie perifercă deficitară
  • are şi un efect estrogen, fiind indicat în masajul sânilor, având efecte tonifiante şi chiar de creştere
  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%
  • ca ingredient în mască restructurantă şi nutritivă pentru ten uscat şi matur
  • nediluat sau în combinaţie cu ingrediente cosmetice tonifiante, ca ulei de masaj al sânilor
  •  

Păstrare:

  • fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 19°C, preferabil la frigider şi suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • nu este recomandat persoanelor alergice la gluten
  • uz extern!

Proprietăţi

  • antioxidant puternic
  • emoilent
  • hidratant, previne pierderea umidităţii
  • epitelizant, promovează formarea celulelor pielii
  • cicatrizant
  • regenerant al pielii deteriorate
  • restructurant al ţesutul conjunctiv, normalizează tonusul

Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: