Ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml Mayam

Ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml Mayam

Perfectionat de peste 2000 de ani de catre femeile polineziene pentru a proteja si rasfata, uleiul exotic confera un feeling unic pentru piele si simturi.

Uleiul se solidifică la temperaturi sub 22°C și poate prezenta părți solidificate neuniforme, fapt ce nu-i afectează calitățile.

Mai multe detalii


20,90 RON cu TVA

EL-M-1167

Producator
Mayam

Cos  

(gol)
Ingrediente

Ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis), vitamina E

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat, floarea specifică insulelor, Tiare.
În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aminteşte de insulele exotice.

Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos, conservat cu vitamina E

Zona geografică de provenienţă: Polinezia franceză

Prezentare: lichid uleios, culoare gălbui, parfum floral pronunţat (exotic, amintind de mimoză, iasomie sau ylang-ylang)
Important: uleiul se solidifică sub ~22° C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie ţinut puţin la căldură sau sub jet de apă caldă.

Componenţi principali: acizi graşi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.

 

Proprietăți

  • nutritiv
  • hidratant
  • parfumant
  • regenerează pielea în profunzime
  • se absoarbe rapid în piele
  • combate semnele îmbătrânirii 
  • oxigenează celulele pielii şi redă luminozitatea tenului
  • ca protector pentru păr pe parcursul expunerii la soare

Recomandări

  • toate tipurile de piele şi ten
  • refermizarea pielii
  • parfumarea pielii
  • tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
  • pielea deteriorată, descuamată
  • părul creţ, rebel

  • ca atare nediluat pe ten sau corp
  • ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-90%
  • în masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, îi redă suplețea și elasticitatea
  • aplicat pe piele: ca accelerator de bronzare, revitalizant şi hidratant (nu oferă
    protecţie UVA-UVB măsurabilă în FPS)
  • aplicat pe păr: sub formă de mască, puţin încălzit pentru rezultate optime - înainte de
    şamponare. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat,
    dar şi protejat de efectele nocive ale poluării
  • câteva picături de ulei în apa de baie, iar pielea devine catifelată. Conferă parfumare exotică şi relaxantă

Păstrare:

  • fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni

Date de siguranță

  • non-toxic, non-iritant non sensibilizant
  • uz extern!


Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: