Ulei de Margarete, bellis, 50 ml Mayam

Ulei de Margarete, bellis, 50 ml Mayam

Apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate fermizarii bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului si fermitatii pielii si conturului fetei.

Mai multe detalii


16,60 RON cu TVA

EL-M-1060

Producator
Mayam

Cos  

(gol)
Ingrediente

Ulei de floarea soarelui (heliantus annus oil), margarete (bellis perennis extract)

Bellis – frumos, perenis – etern, este o floare prezentă pretutindeni în zonele temperate, care a fost utilizată de-alungul timpului în tratamente de piele. Este utilizată azi și în homeopatie.

Bellis, sau margareta cum se mai numește, este o  plantă perenă cu flori albe, roz sau roșii. Macerarea uleioasă a acestei flori permite extragerea componentelor prețioase cu proprietăți de tonifiere și descongestionare. I se atribuie și virtuți de tonifiere a pielii lipsite de fermitate.

În cosmetică este apreciată pentru utilitatea în compoziții destinate fermizării bustului, de îngrijire postnatală, pentru refacerea tonusului și fermității pielii și conturului feței.  

Metoda de obţinere: prin macerarea florilor proaspete în ulei de floarea soarelui 

Ţara de provenienţă: Franța 

Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros suav vegetal 

Componenţi principali: acizi grași esențiali polinesaturați: acid linoleic, acizi grași mononesaturați: acid oleic (omega-9), acizi grași saturați: acid palmitic și stearic, beta-mircenă, esteri triterpenoici, arnicină, carotinoide

 

Proprietăți

  • rejuvenant, refermizant
  • tonifiant
  • descongestionant
  • tonic limfatic
  • favorizează circulația sanguină
  • decongestionează zonele cu edeme
  • calmant și reparator
  • antiinflamator
  • antireumatismal

Recomandări

  • piele lipsită de elasticitate și fermitate
  • conturarea și redarea fermității pielii
  • post natal pentru pielea lăsată
  • îngrijirea bustului și al decolteului
  • cuperoză
  • piele crăpată, inflamată
  • fragilitate capilară, echimoze, vânătăi
  • picioare grele

 

 

  • aplicat pur ca atare, sau înclus ca și ingredient în diverse compoziții
  • ca ingredient în masaje pentru slăbire
  • ca ingredient în compoziții tonifiante și pentru fermitate pe abdomen, brațe, coapse
  • ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea bustului
  • ca ingredient împreună cu diverse active pentru prepararea de creme și loțiuni de ten, gât și decolteu
  • ca ingredient în compoziții destinate elasticizării pielii
  • ca ingredient în unguente pentru pielea crăpată, vânătăi
  • ca ingredient în serumuri pentru ten cuperotic

  • cu ulei de smochin de barbaria, uleiuri esențiale de ylang-ylang și de rozmarin pentru fermizare
  • cu  ulei de macadamia și ulei esențial de chiparos pentru tratamente circulatorii
  • cu ulei din germeni de grâu și ulei esențial de geranium pentru îngrijirea bustului
  • cu ulei de arnica pentru echimoze și vânătăi

Păstrare:

  • fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 25°C. Păstrat la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E, perioada se prelungește până la 6 luni

Date de siguranță

  • non-toxic, non-iritant non sensibilizant
  • poate să cauzeze reacții alergice la persoanele sensibile la asteracee
  • uz extern!


Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: