Ulei de Coacaze negre BIO, presat la rece, 10 ml Mayam

Ulei de Coacaze negre BIO, presat la rece, 10 ml Mayam

Un ulei prețios ce conține o serie de elemente esențiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, bogat şi hrănitor.

Mai multe detalii


20,50 RON cu TVA

EL-M-1055

Producator
Mayam

Cos  

(gol)
Ingrediente

Ulei din seminţe de coacăz negru (ribes nigrum seed oil) organic

 

Coacăzele negre sunt fructe de pădure ce cresc pe arbustul nativ în Europa. Uleiul extras din seminţele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (până la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticităţii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă peste 10 acizi graşi esenţiali conferă acestui ulei eticheta de preţios şi esenţial pentru piele.

Uleiul de coacăze negre aduce beneficii în special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau îmbătrânite. Foarte bine tolerată de pielea sensibilă, afectată de eczeme sau psoriazis.

Este un ulei scump, extrem de bogat şi hrănitor, trebuie luat în consideraţie că este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminţe.

Metoda de obţinere: presat la rece din seminţele de coacăze negre

Zona geografică de provenienţă: Germania

Prezentare: lichid clar de culoare roşu-brun, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Componenţi principali: acizi graşi în principal gama-linolenic, polifenoli, flavonoide, vitamine

 

Proprietăţi

  • elasticizant
  • antioxidant
  • antiinflamator
  • antiacneic
  • calmant
  • previne degradarea cutanată
  • protejează filmul hidrolopidic al pielii 
  • blochează formarea elementelor proinflamatoare în piele

Recomandări

  • prevenirea îmbătânirii pielii
  • protejarea şi hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
  • calmarea pielii afectate de factori externi
  • prevenirea sau amelioararea acneei
  • îngrijirea pielii dispuse la iritaţii
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • amliorarea eczemelor şi altor probleme de piele
  • îngrijire pentru unghii şi cuticule
  • păr subţire, păr cu vârfuri despicate

  • inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie regulară de 5-25% în faza uleioasă
  • se poate aplica pe piele şi ca atare nediluat pe suprafeţe mici
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare şi prevenirea îmbătrânirii cutanate
  • ca ingredient în creme, serumuri şi loţiuni nobile dedicate îngrijirii oricărui tip de ten împreună cu active specifice
  • combinat cu ulei vegetal blând pentru îngrijirea zonei ochilor sub formă de serumuri lichide concentrate
  • ca ingredinet în unguente şi balsamuri dedicate îngrijirii pielii cu probleme dermatologice
  • într-o bază vegetală pentru ulei de unghii şi cuticule
  • ca ingredient în balsamuri şi condiţionatoare de păr

Păstrare:

  • fiind un ulei puţin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungeşte până la 12 luni

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

Nu exista comentarii de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: